Objevte neuvěřitelnou variabilitu, kterou vám nabídnou sportovní sluneční brýle R2 DIABLO AT106D. Pokud potřebujete sluneční brýle, které se přizpůsobí vašemu sportování, potom vás tento model zaručeně nadchne.

Sportovní sluneční brýle R2 DIABLO AT106D disponují speciálními odnímatelnými bumper nástavci. To znamená, že se sami můžete rozhodnout, jaký budou mít právě vzhled. Těmito praktickými nástavci také můžete měnit funkčnost brýlí dle svých aktuálních potřeb.

Přejete si bezrámečkové sportovní brýle? S tímto modelem to není žádný problém. DIABLO vám umožní dokonale široký výhled i spolehlivou UV ochranou proti všem druhům záření.

I když mají odolnou robustní konstrukci, ve skutečnosti jsou neobyčejně lehké, takže je na nose sotva pocítíte. Je to díky speciálnímu materiálu rámu, kterým je Grilamid TR90.

Současně se nemusíte bát, že by vám brýle z nosu jen tak spadly. Jsou totiž vybaveny nosníky z protiskluzového materiálu, který se žádného stékajícího potu rozhodně nezalekne. Nosník je navíc upravitelný, což znamená, že ho lze přizpůsobit téměř každému typu nosu a díky tomu vám bude 100% perfektně sedět. Z protiskluzového materiálu jsou také straničky, které udrží brýle na svém místě i při zvládání výzev v náročném terénu.

Fotochromatické čočky brýlí samy reagují na aktuální světelné podmínky. To znamená, že v intenzivním světle tmavnou do šedého odstínu a naopak při nižší světelné intenzitě se promění na čiré. Nabízíme vám také možnost dokoupení optické vložky, takže si brýle budete moci užívat i v případě, že jste nositeli dioptrií. Sportovní sluneční brýle R2 DIABLO AT106D vám tedy vaše sportování v terénu rozhodně ulehčí!

Sportovní sluneční brýle R2 DIABLO AT106D